Gjeldshjelp, finansiering, og økonomisk rådgivning

offentlig gjeldsordning

Låneeksempel: Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 033 291,- Totalt: kr 4 033 291,-

Eiendomsfinans formidler finansiering gjennom våre samarbeidsbanker og vår målsetting er å finne den beste løsningen for våre kunder som trenger gjeldshjelp, refinansiering av lån, eller annen økonomisk rådgivning.

Våre tjenester er gratis for deg som kunde, siden vi får betalt av bankene for formidling av finansiering og vi er dermed ikke er et fordyrende mellomledd.

Kontakt oss idag for å motta et uforpliktende tilbud i din sak. Vi behandler alle opplysninger konfidensielt og i tråd med norsk lov. Du har også vår side for begreper og tips som du kan bruke til selvhjelp.

Følgende tjenester tilbys:

  • Finansiering
  • Styrke kreditt- og finansieringsevne
  • Akkord/ oppgjør til kreditorene
  • Gjeldsforhandling/ gjeldsordning/ gjeldshjelp

Aktuell dokumentasjon:

  1. Siste skattemelding (ikke skatteoppgjør). – https://www.altinn.no/
  2. 2 siste lønnsslipper/ inntektsbekreftelse (herunder også eventuelle dokumenterte utbetalinger fra NAV)
  3. Gjeldsoversikt: https://gjeldsregisteret.com/innsyn
  • Skattemelding, lønnsslipper og gjeldsoversikt må sendes inn for alle lånsøkere/ kausjonister og eventuell ektefeller/ samboere ved behov.
  • E-takst* av bolig dersom det foreligger og det er aktuelt med sikkerhet i bolig eller finansiering til boligkjøp. Gi meg beskjed hvis du/ dere ønsker ny E-takst.

Våre bankforbindelser benytter inntil 100 % av eiendomsverdi (bolig, hytte eller tomt) som sikkerhet for nytt lån. Der det er hensiktsmessig, kan det søkes med medsøker eller kausjonist.