hjelp til gjeld og inkasso

Inkassohjelp

Har du begynt å bruke kredittkortet i ferien? Her er det mange gjeldsfeller å se opp for!

Det er lett å falle for fristelsen til å kjøpe finere ferie enn man har råd til. Spesielt blir mange fristet til å kjøpe ekstra ferieaktiviteter til seg selv. Hva skjer om du går berserk under ferien og glemmer å sette opp et budsjett? Er det lett for deg å tømme din brukskonto og gå over til innkjøp av gaver på kredittkort? I verste fall ender dette opp med at din opparbeidede gjeld for ferien blir tredoblet. Dette skjer på grunn av at inkasso gir gebyrer, terminvarsel og salærer. Hvis du glemmer å betale regningene vil du få tilsendt et inkassovarsel. Om inkassovarselet heller ikke blir betalt, vil selskapet selge din gjeld til et inkassoselskap som spesialiserer seg på å drive inn gjeld. Dersom du er i denne situasjonen og trenger hjelp til gjeld og inkasso, burde du kontakte oss før det er for sent.

Uønsket scenario

Selv de mest ubetydelige beløp kan lage en anmerkning. En anmerkning betyr at du får et stempel hos banker og andre kredittgivere som en upålitelig betaler. Dette kan medføre at banker vil avslå dine søknader om lån eller krediterte tjenester, noe som vil begrense dine økonomiske muligheter.

Kort fortalt er en betalingsanmerkning noe som bør unngås for enhver pris.

Råd og hjelp til gjeld og inkasso 

  • Ikke stress.
  • Husk at alle kreditorer ønsker at du klarer å betale dine regninger.
  • Om du tar opp tråden tidlig vil du sannsynligvis møte en forhandlingsinnstilt person på den andre siden.
  • Be om en utsettelse på forfallsdato eller at de deler opp regningen.
  • Vær ærlig og åpen, og uttrykk et ønske om å løse saken. Legg inn varsler om forfallsdato i din kalender og trekk på riktig dato i din nettbank. Betal alltid maksimalt på beløpet du skylder.
  • Om du kjøpte returnerbare produkter, hør med kreditoren om det er mulig å levere varen tilbake.
  • Refinansier så raskt som mulig dersom du ikke klarer å betale hele beløpet med en gang eller i løpet av ett år.
  • Har du mye kredittgjeld er beste tiltaket å refinansiere alt til ett lån, for å spare renter og gebyrer på hver enkel av dem.
  • Hvis mot alle odds du og din kreditor ikke blir enige, kan du forsøke å ordne opp hos forliksrådet. Fortell din side av saken, og prøv å få lagt en avtale. En avtale laget i forliksrådet er bindene for begge parter.
  • Engasjer en økonomisk rådgiver til hjelp med gjeld og inkasso.

Hvordan du kan få hjelp til gjeld og inkasso fra Gjeldsmegler1

Gjeldsmegler1 tilbyr å finne en løsning for deg blant de 19 bankene vi har tilknytning til for refinansiering av din gjeld, samt at vi kan bistå med hjelp til gjeld og inkasso gjennom den nødvendige prosessen rundt dette. Ved å velge oss sitter du plutselig igjen med kun ett lån å forholde deg til. Dette er i tillegg et lån med en fast og forutsigbar nedbetaling, i motsetning til en kredittkortgjeld som kan være litt for enkelt å la gli inn i hverdagsøkonomien.

hjelp til gjeld og inkasso

Artikkelen ovenfor inneholder informasjon om økonomisk selvhjelp og er også en del av innholdsmarkedsføring for Gjeldsmegler1 AS.

Priseksempel boliglån uten anmerkninger: Lån 4 mill. eff. rente 5.46%, over 25 år. Kostnad: 3 243 530,-. Totalt: 7 243 530,-.

Priseksempel boliglån med anmerkninger: Lån 2 mill. eff. rente 7,25% over 25 år. Kostnad: kr 2 247 034,- Totalt: kr 4 247 034,-

Priseksempel seniorlån: Nom.rente 6,60 %, eff. 6,83 %, kr. 1.000.000, over 15 år, kostnad: 1.694.005,- Totalt kr. 2.694.005,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *