Tvangssalg av bolig

Tvangssalg av bolig er viktig å sette seg inn i for kjøper og selger. 

Dette kan være skremmende. Det er dessuten en del man kan gjøre hvis boligen står til tvangssalg. Det er mye bedre priser i det private marked, og nå er et godt tidspunkt for å refinansiere deres gjeld fordi både dere og kreditorene vinner på det.

Wiki om tvangssalg.

Vi kan hjelpe dere med å stoppe tvangssalg av bolig.

Denne siden er først og fremst for de som ønsker bistand, hvis du skal kjøpe, selge, eller er kreditor kan du likevel lese mer på vår egen store info-side om tvangssalg.

Begjæring om tvangssalg av bolig kan være truende og traumatiserende for de som bor i boligen. Er du i en slik situasjon, kontakt oss. Vi lover å prøve å gå gjennom din sak, og vurdere om vi kan hjelpe. I så fall får du hjelp fra noen som spesialiserer seg på økonomiske problemer. Du kan få tilgang til alle våre banker og spesialbanker for å finne en mulighet. Bruk skjema for å ta kontakt nå.


  • Ikke påkrevd, men vil være nyttig for oss for en raskere behandling av din henvendelse
  • Jeg/vi bekrefter at opplysningene er riktige, samt godkjenner at kredittopplysninger kan bli innhentet av våre samarbeidspartnere ved behov.


Låneeksempel boliglån: Lån 3 mill, eff. rente 2,40%, over 25 år. Kostnad: 980 323,-. Totalt 3 980 323,-

Boliglån med anmerkninger: Lån 2 mill, eff. rente 6,17% innenfor 85% sikkerhet, over 25 år. Kostnad: 1 865 232,-. Totalt 3 865 232,-

Image