Billige ferier med store opplevelser

De beste tipsene for billigere ferier & reiser

Vi reiser og ferierer stadig mer – men mange gruer seg til ferien fordi den ofte koster mye mer enn planlagt.

Uansett om du vil reise i Norge eller i utlandet, til varme eller kalde strøk, alene eller sammen med andre, kan du velge mellom mange reise- og feriemåter, og det er måter og muligheter å gjøre det billigere på.

Vi har samlet noen tips om hvordan du kan gjøre din ferie i år litt billigere.

Våre tips:

Inkluder tanken om camping ferie. Ferietur med campingvogn gid deg ikke bare større fleksibilitet med reisemål og tidsrom, det gir deg også alle mulighetene av å campe i nærheten av god og ren natur. Man kan reise flere sammen og dele leilighet eller hus.

1. Nettsider for billig ferie

Det er flere nettsider som tilbyr leilighetsbytting.

https://www.boligbytte.com/
https://www.homeforswap.com
https://www.homeexchange.com/

2. Er du i den kreative bransjen, er https://www.creativecaravan.net en gratis boligbytte-tjeneste spesielt for deg. På nettet finner du også andre ”home swap” tilbydere.

3. Alternativ for et reisefølge på maks to-tre stykker er å bli medlemmer på Coachsurfing.com – Hvor det er mulig å låne en sofa eller et gjesteværelse hos andre ”coachsurfere”. Der forplikter man seg til å innimellom ta imot andre coachsurfers, men det er en mulighet til å bygge vennskap. 😀

4. Ta sjansen på å bestille i siste liten om du ønsker en tur til syden. Meld deg på nyhetsbrevene fra de forskjellige reisebyråene. Ving og Star Tour for eksempel har tilbud hver fredag. De sender ut nyhetsbrev et par dager i forveien og oppgir hvilke turer du kan få billig og når det er mulig å bestille til disse prisene. Slike tilbud an ofte være billigere enn restplass prisene 🙂

Rabatterte (luksus:) hotell i siste liten finner du på
https://www.laterooms.com
og hotellrom og reiser på billigsalg:
https://www.hotwire.com

Her får du ikke vite hvilket hotell du kjøper rom på, bare området og antall stjerner.

5. Bli medlem i DNT og benytt deg av DNT sine Hytte- og fjellturer.

Gjør det til et prinsipp å alltid sjekke restsalget først – prisdifferansen omsettes til lommepenger. Lag egen mat på turen som du kjøper på den lokale nærbutikken – det er både billigere og sunnere. Bo billig (campingplass, herberge) – det er jo stedet du skal oppleve, ikke rommet. Gjør bevisste valg mtp. hvilke opplevelser du skal få med deg – man kan ikke få alt.

LES OGSÅ: Lånmegler og humanist? 

Artikkelen ovenfor inneholder informasjon om økonomisk selvhjelp og er også en del av innholdsmarkedsføring for Gjeldsmegler1 AS.

Priseksempel boliglån uten anmerkninger: Lån 4 mill. eff. rente 5.46%, over 25 år. Kostnad: 3 243 530,-. Totalt: 7 243 530,-.

Priseksempel boliglån med anmerkninger: Lån 2 mill. eff. rente 7,25% over 25 år. Kostnad: kr 2 247 034,- Totalt: kr 4 247 034,-

Priseksempel seniorlån: Nom.rente 6,60 %, eff. 6,83 %, kr. 1.000.000, over 15 år, kostnad: 1.694.005,- Totalt kr. 2.694.005,-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *